decay-in-a-tooth

Allmäntandvård

Undersökningar, lagningar, tandstensborttagning, m.m. Målsättningen är att ge dig en problemfri mun med maximal funktion. Det vi gör oftast är trots allt vanliga lagningar och idag har material och tekniker utvecklats så mycket att man uppnår ett väldigt bra resultat.

skena-och-logga-e1568361412775

ClearCorrect

ClearCorrect är en tandregleringsmetod för behandling av olika bettfel tillexempel trångställningar, glesställningar eller sneda tänder. Behandlingen består utav ett antal genomskinliga plastskenor som byts varannan vecka. Varje skena är individuellt tillverkad.

pair-of-molars

Estetisk tandvård

Begreppen estetisk och kosmetisk tandvård har idag kommit att betyda ungefär samma sak för patienten. Vill man försöka sig på en definition så är det väl så att estetisk tandvård försöker harmonisera det naturliga utseendet medan kosmetisk tandvård är mer direkt förskönande ingrepp.

dental-prosthesis

Implantat och protetik

Implantbehandling är den optimala lösningen om Du saknar en eller flera tänder. Med implantat kan en, flera eller alla tänderna ersättas. Du slipper besväras av en lucka eller en illasittande protes. Med implantatbehandling får Du nya fasta tänder.